Logo

Lam i citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammesmåkød
1 spsk olie
1 tsk salt
groftkværnet peber
1 knsp safran
2 dl bouillon
1 citron

Kødet skæres i små terninger og brunes i en gryde olie.

Krydres med salt og peber.
Safran knuses mellem fingrene og udrøres i bouillonen.

Citronen skylles godt, tørres og skæres i tynde skiver.

Bouillonen og citron kommes i gryden.
Retten småkoger under låg i ca. 50 min., til kødet er mørt.

 

Serveres med citronskiverne og evt. et drys hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her