Logo

Lamme-tagine med fennikel, kikærter, rosiner og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammekød i tern
100 g kikærter
1 løg
2 fed hvidløg
2 fennikelknolde
30 g frisk ingefær
1 tsk stødt spidskommen
olivenolie
2 spsk honning
1 kanelstang ca. 8 cm
tørret chili
1 citron
3 spsk mandler
3 spsk sesamfrø
100 g rosiner
koriander el. frisk mynte

Læg kikærterne i blød natten over i koldt vand.
Kassér vandet og kog kikærterne 30 minutter i rigeligt, letsaltet vand.

Hæld vandet fra.
Hak løg, hvidløg og fennikel-stænglerne fint.
Skær resten af fennikelknolden groft ud og riv ingefæren.
Bland lammekødet med løg, hvidløg, ingefær og spidskommen, og brun det i olivenolie i en stegegryde.
Kom honning, fennikel, chili, kanel og revet citronskal ved.
Tilsæt vand, så kødet er dækket, og lad det simre 30-40 minutter under låg, til kødet er næsten mørt.
Rist hakkede mandler og sesamfrø let.
Kom fennikel, rosiner, mandler, sesamfrø og kikærter ved, og kog i yderligere 10 minutter.
Smag til med salt, peber, citronsaft, chili og honning.
Drys med hakket koriander eller mynte og server med couscous, bulgur eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her