Logo

Lammehjerne og tunge i lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 lammehjerner
2 lammetunger
1 lime
4 artiskokker
1 citron
½ dl eddike
groftskårne grønsager efter smag(gulerod, porre, selleri, løg) i alt 100 g
1 dl cremefraiche 38 %
1 dl cultura
evt. lidt blandet salat til pynt

Lammetungerne koges møre i vand tilsat løg og lidt hele peberkorn.
De skal have 20-25 min.
Flås og trækker i den varme lage indtil servering.

Lammehjernerne udvandes godt under rindende vand og pocheres i vand tilsat eddiken og de blandede grønsager.
De skal have 10 min.

Artiskokkerne koges møre ca 30 min, i letsaltet vand tilsat citronen skåret i halve.
Stokken knækkes af, bladene pilles fra og bundene skrabes rene,
Skær en glat flade, lammehjernerne kan ligge på.

cremefraiche og cultura røres sammen og smages til med revet limeskal (der først er blancheret) samt lidt af limesaften.

Lammetungerne skæres i tynde skiver på langs, der lægges som en vifte på tallerkenerne.
Herpå sættes artiskokbunde med pocherede lammehjerner ovenpå.
Hjernerne maskers med limecremen, og der kan evt. garneres med salatblade

Brød kan serveres til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her