Logo

Lammehjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 lammehjerter
4-6 gulerødder
250 g champignon
2 løg
1 ds hakkede tomater
¼ l. madlavningsfløde
1 spsk olie
2 dl vand
2 spsk hvedemel
salt, peber, chili, cayennepeber
 
Hakkede løg og champignon skåret i skiver svitses i olien.
Hjerterne renses for fedt m.v., skæres i tynde ”både” og brunes i olien.
Snittede gulerødder og hakkede tomater kommes i og det hele småsimrer ca. ½ time.
Fløden hældes ved, koger med og der smages til med krydderierne.
Til sidst jævnes let med hvedemel/vand.
Serveres med ris eller kartofler.
Også gerne lune brød, især hvis retten krydres meget.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.026 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her