Logo

Lammekød i ratatouille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg benfrit lammekød af boven
salt
peber
1 spsk olivenolie

Ratatouille:
1 stor aubergine
1 tsk salt
2 løg
2 peberfrugter
1 stor courgette
2-3 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
400 g flåede tomater fra dåse
1 dl tør hvidvin
1 kvist rosmarin

Skær auberginen i skiver og læg dem i en sigte med salt imellem.

Skær løgene i både og hvidløgsfedene i skiver . Skær peberfrugter og courgette i terninger.

Steg løg, peberfrugt og courgette i lidt olie i en tykbundet gryde over svag varme. Skyl saltet af aubergineskiver ne, tør dem og skær dem i mindre stykker. Kom aubergine og hvidløg i gryden og lad det stege med.

Vend tomater med væde, vin og rosmarin i og lad det koge færdigt ca 5 minutter.

Skær lammekødet i terninger. Krydr dem med salt og peber og steg dem nogle minutter på hver side. Kødet skal stadig være rosa indvendigt.

Vend kødet i ratatouillen og lad det koge et par minutter. Server kogte, hvide bønner eller kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her