Logo

Lammekølle i mikrobølgeovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammekølle udbenet ca. 1000 - 1200 g
2 fed hvidløg
1 bundt persille
1 tsk rosmarin
salt + peber

Sauce:
2 dl sky
1 dl fløde
1 tsk majsstivelse

Lammekøllen spækkes lige under fedtkanten med hvidløgssplinter og små persilleduske vendt i salt og peber. Køllen gnides med salt på undersiden og drysses med groftkværnet peber og rosmarin.

Køllen lægges i en skål eller fad egnet til mikrobølgeovn. Skålen dækkes til med film og køllen stilles i ovnen ved halv effekt(600 watt.) Stegetiden beregnes til 12 min pr 500 g

Et stegetermometer (mikrobølge) skal vise 58ºC.

Køllen tages ud, skyen hældes i en gryde og hviler ca. 15 min.

Skyen varmes op, fløde og majsstivelse piskes sammen og røres i. Saucen koger et par min. og smages til med salt og peber.

Snor eller net omkring køllen fjernes og den skæres i skiver.
Tips:Køllen kan steges i kogepose beregnet til mikrobølgeovn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her