Logo

Lammekølle med HØNG HimmelBlå

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ kg melede kartofler i store tern
500 g rødløg i både
100 g friskhakket, bredbladet persille med stilk
1 ½ tsk groft salt
Friskkværnet peber
71/2 dl grønsagsbouillon
2 udbenede, snørede lammekøller (a ca. 1,2 kg)
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
450 g HØNG HimmelBlå i mindre stykker

Pynt:
Friskhakket persille.

Fordel kartofler, løg og persille i en bradepande (ca. 3x35x40 cm.).
Drys med salt og peber og hæld bouillon ved.
Drys lammekøllerne med salt og peber.
Læg køllerne på en rist oven på kartoflerne.

Steg retten nederst i ovnen.
Sæt køllerne og kartoffelblandingen i kold ovn.
Indstil på 150 º og steg i ca. 2 timer og 15 min.
Tag lammekøllerne ud, og lad dem hvile tildækket i ca. 30 minutter.
Skru op for ovnen til 250º.
Vend forsigtigt rundt i kartoflerne og fordel osten herpå.
Steg kartoflerne færdige nederst i ovnen i ca. 30 minutter


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her