Logo

Lammekoteletter med kantareller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g kantareller
4 skiver røget skinke ca. 100 g
1 bdt persille
2 spsk piskefløde
worcestershiresauce
8 lammekoteletter a ca. 80 g
4 spsk olie
1 stor moden tomat
2-3 spsk reven emmentalerost

Kantarellerne gøres i stand, får et hurtigt opkog i gnaske lidt vand og stilles til afdrypning.
Skinke og kantareller hakkes ret fint.
Persillen skylles, rystet tør, hakkes groft og blandes med skinke og svampe.
Fløden røres i og blandingen smages til med worcestershiresauce.
Lammekoteletterne gnides godt med peber.
3 spsk olie varmes på en stegepande, og koteletterne steges 2-3 minutter på hver side, hvorefter de drysses med salt.
4 koteletter lægges i et ovnfast fad og dækkes med svampeblandingen.
Herover lægges de andre 4 koteletter.
Tomaterne vaskes, tørres og skæres i skiver , som lægges over de fyldte koteletter.
Drys til sidst med salt og peber, dryp med resten af olien, drys med osten og lad koteletterne gratinere under grill eller for stærk ovnvarme, til osten er blevet gylden.
Hertil passer safranris eller godt hvidt brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med citroncremefyld og mandlerDesserten er luksus-pandekager med citroncreme og mandler. Ligesom på rådhuset...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!