Logo

Lammekoteletter med kvark

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En temmelig sensationel kombination: stærke, krydrede koteletter, ledsaget af en blid, cremet myntekvark

En temmelig sensationel kombination: stærke, krydrede koteletter, ledsaget af en blid, cremet myntekvark

 

1 fed hvidløg

3 spsk (oliven)olie

skal af ½ citron

½ tsk stødt chili.

200 g mager kvark

1 dl cremefraiche 9%

4 spsk mynte, hakket

salt, peber

1-2 tsk citronsaft

4 lammekoteletter med ben à ca. 75 g

 

Hvidløgsfed presses og blandes med 1 spsk olivenolie, afreven skal af ½ citron og ½ tsk stødt chili.

Kvark, cremefraiche 9% og hakket mynte røres sammen.

Smag cremen til med salt, peber og 1-2 tsk citronsaft.

4 lammekoteletter med ben krydres med salt og peber.

2 spsk olie varmes op.

Kødet svitses kraftigt i 3 minutter på hver side, pensles derefter med den krydrede olie og steges videre i 1 minut.

Serveres med kvarken.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her