Logo

Lammekrone med hvidløg og timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 lammekroner
6 storefed hvidløg
2 spsk honning
salt
peber
2 kvistetimian
olivenolie og smør til bruning

Lammekronerne brunes i smør og olie på panden og lægges i et ovnfast fad.
Krydres med salt og peber.

Hvidløgene rives groft (evt. knuses)
Blandes med honning, salt, peber og rosmarin.
Blandingen smøres henover kødet.

Sættes i en 200ºC varm ovn i 20-25 minutter.

Kødet skal hvile mindst i 15 minutter før det skæres ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her