Logo

Lammelevermousse med tomatcoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g lammelever
2 ½ dl piskefløde
2 ½ dl mælk
2 æg
2 fed hvidløg
2-3 stilke persille estragon
salt

Coulis:
8 tomater
2 spsk tomatpure
2 spsk vineddike
1 dl olivenolie
salt
friskkværnet peber

De to fed hvidløg blancheres to gange kort i kogende vand.
Leveren pureres sammen med æg, fløde, mælk og hvidløg ( det gøres nemmest e en blender eller food-prossor).
Smages til med salt og hviler i køleskabet natten over.

Persille og estragon blancheres et øjeblik i kogende vand, hakkes og vendes i moussen.
Den fyldes på små, smurte portionsforme og bages i vandbad ved 160 º i 30 min.
Afkøles.

Coulis:
Tomaterne blancheres, og skind og kerner fjernes.
De hakkes fint med en kniv.
Vineddike og tomatpure piskes sammen og blandes med tomatkødet.
Olien tilsættes dråbevis under piskning.
Smages til med salt og peber.

Anretning:
Portionstallerknerne dækkes med coulis, og fine skiver af levermousse lægges midt på tallerkenen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her