Logo

Lammenyre med sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 lammenyrer
2 dl piskefløde
2 tsk dijon sennep
50 g smør
1 spsk olie
salt og friskkværnet peber

Nyrerne flækkes på langs med en lille skarp kniv.
Al fedt og nerver der sidder i midten fjernes, og nyrerne skæres i små skiver.

Sennep kommes i en kasserolle og røres med et piskeris, idet dens indhold af eddike fordamper, vær forsigtig det sker meget hurtigt og den kan risikere at brænde på.
Fløden piskes i og koger i 3 min, hvorefter 50 g smør piskes i.
Saucen krydres med salt og peber.

I en pande steges nyrene hurtigt i lidt smør og olie, de skal blot have 3 min.

Saucen lægges på varme tallerkner idet den kan fortyndes en anelse med vand hvis den er kogt for tyk.
Nyrerne arrangeres ovenpå.
Der kan suppleres med lidt garniture fx. spinat, nudler eller champignons.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her