Logo

Lammepops

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hele magre lammerib (ca 8 ben pr rib)
Masser af hvidløgssmør med persille
Lime
Groft salt
Dine egne krydderier
 
De 2 hele lammeribs krydres godt og grilles på indirekte varme med låg i ca 20 min.
Pakkes i folie og trækker i ca ½ time.
Ildfast fad smøres med hvidløgssmør der nu er blandet med persille og
juice fra 1 frisk lime.
Tilsættes masser af salt.
Lammeribben udskæres langs benet, så man opnår fine ribben med såvel
mørbraden som fileten siddende på benet.
Lægges i fadet og det overskydende hvidløgssmør lægges over de ca 16
ribben.
Sættes på grillen over indirekte varme i ca 15 min og er nu klar til
servering.
Tips: Anrettes på frokosttallerken som et møllehjul med persilledusk i midten.
Serveres med grillbagt groft brød.
Den smeltede hvidløgssmør serveres i skål og husk masser af salt.
Man kan med denne opskrift få folk til at spise lam, selvom de ikke
bryder sig om lammekød overhovedet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her