Logo

Lammeribben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1200 g lammebryst

Marinade:
1 ½ dl honning
1 ½ dl kogende vand
2 dl soyasauce
4 fed hvidløg
olie

Læg lammebrystet i en skål.
Bland honning, vand og soyasauce.
Pres hvidløgsfeddene over.
Hæld marinaden over kødet og stil fadet tildækket i køleskab natten over.
Pensl med olie og steg det på grillen ca. 15 minutter på hver side.
Giv grøn salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her