Logo

Lammesteaks på stegt grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 lammesteaks
4 rødløg
1 fennikel
1 rød peberfrugt
3 porrer
olie fra en sprayflaske

Marinade:
saft af 3 limefrugter
1 dl æbleeddike
4 rosmarinkviste eller 1 tsk tørret rosmarin
4 fed hvidløg
Havsalt og friskkværnet sort peber

Limesaft, æbleeddike, hakket rosmarin/tørret rosmarin, finthakket hvidløg samt salt og peber blandes og hældes over lammesteakene, som marinerer min. 30 minutter inden stegning.
Rødløgene skæres i kvarte, skrællen fjernes og de bages i ovnen ved 175° i 20 min.
Fennikel, peberfrugt og porrer skylles og skæres i grove stykker, som steges på en pande med lidt olie fra en spray.
Når grønsagerne er ved at være brunede og bløde, tilsættes de bagte rødløg og varmen skrues ned.
Smages til med salt og peber.
Lammesteakene egner sig godt til grill, men kan også steges på en grillpande. Ca. 3-4 min. på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her