Logo

Lammesteg med flødekartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g lammetyksteg
olie til stegning
salt og peber
1 fed hvidløg, knust
100 g brune champignon
250 g pillede rosenkål
1 kvistfrisk rosmarin (1 tsk tørret)
1 ¼ l piskefløde
2 bagekartofler i skiver
muskatnød
Maizena

Kartoflerne koges op med piskefløden, salt, peber og lidt reven muskatnød.

Lægges i ovnfast fad og bages i ovn ved 180ºC i ca. 40 min.
Lammestegen krydres og brunes sammen halvdelen af rosmarinen og det knuste hvidløg.

Tilsættes ca. 3 dl vand/bouillon og kommes herefter i ovn ved 180ºC i ca. 12-14 min.
Imens koges rosenkål møre.
Stegen tages ud og trækker yderligere 5-6 min.

Væden sigtes over i en skål.
I en lille gryde sauteres champignon med resten af rosmarinen, tilsættes den gemte væde og koges godt igennem. Jævnes og smages til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her