Logo

Lammetagine med abrikoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammetagine med abrikoser

2 løg

3 spsk olivenolie

600 g lammekød

nogle safrantråde

1 tsk stødt kanel

1 tsk stødt koriander

1 tsk stødt spidskommen

¾ l grønsagsbouillon

200 g tørrede abrikoser

200 g couscous

20 g smør

 

Pil løgene, og hak dem.

Varm 2 spsk olivenolie op i taginen og svits løgene heri.

Puds lammekødet af, og skær det i mundrette tern.

Kom det ned til løgene, og brun det godt overalt.

Tilsæt safrantråde, kanel, koriander og spidskommen, vend godt rundt og hæld grønsags­bouillonen ved.

Sæt låg på taginen og damp retten ved jævn temperatur i ca. 50-60 min, til kødet er mørt.

Halver imens de tørrede abrikoser, kom dem i taginen, og giv det hele yderligere 5 min.

Bring ½ l vand i kog i en gryde med lidt salt.

Tag gryden fra varmen, og rør couscoussen i.

Tilsæt smørklumper og damp det hele i 3 min ved svag varme, og rør undervejs i couscoussen med en gaffel.

Server couscoussen til lammetaginen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her