Logo

Landgangsbrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

60 g flûte
75 g ost (max 20+)
20 g røget skinke
30 g roastbeef
salatblade
100 g tomat i skiver
100 g rød peberfrugt i skiver
100 g gulerødder i skiver
et par løgringe
 
Remoulade:
15 g let mayonnaise
¼ tsk karry
¼ tsk dijonsennep
25 g agurkesalat
 
Agurkesalaten hakkes meget fint og blandes sammen med alle de andre ingredienser til remouladen.
Flæk flûtet på langs, læg salatblade på og anret de 3 slags pålæg øverst.
Pynt osten med lidt peberfrugt, skinken med lidt tomat og roastbeefen
med lidt af remouladen og et par løgringe.
Resten af grønsagerne spises som tilbehør med remouladen til
landgangsbrødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her