Logo

Langtidsbagte grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg blandede rodfrugter fx:
kartofler gulerødder pastinak selleri persillerod Hokkaido majroer o.lign.

citronsaft.
olivenolie
salt/peber
hvidløg
timian/rosmarin

Grøntsagerne renses, skæres i stave og lægges i vand med citronsaft.
Ovnen opvarn´mes til 180°C.
I en pose hældes olivenolie, presset hvidløg, og timian eller rosmarin
samt salt og evt. peber.
Grøntsagerne hældes i posen og den rystes.
Hældes så over i en bradepande som er dækket af bagepapir.
Bages i ca. 1 time.

Smager fortrinligt til enhver form for bøf eller steg. Stegen kan evt.
sættes oven på grønsagerne det bliver ingen af delene ringere af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her