Logo

Langtidsbagte tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 tomater
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 tsk sukker
skalotteløg
persille
timian

Tomaterne halveres og stilles i et ovnfastfad.
Hvidløg, persille og skalotteløg hakkes meget fint.
Timianblade nippes af kvistene.
Begge dele røres sammen med olie og hældes over tomaterne.
Tomaterne krydres med salt og peber, og sukkeret drysses over. Retten bages ved 90°C i 3-4 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her