Logo

Langtidshævet durumbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 g gær
6 dl koldt vand
2 ½ dl tykmælk
2 spsk olie
1 spsk salt
700 g durummel (12 dl)
700 g hvedemel (ca. 12 dl)

Fyld gæren i en røreskål og rør den ud i lidt af vandet med håndmixer eller røremaskine.
Tilsæt resten af vandet og de øvrige ingredienser og ælt dejen i 3 – 5
minutter
Dæk dejen til med et vådt viskestykke og stil dejen til hævning minimum 8 timer – gerne et helt døgn.
Dejen skal helst hæve på et køligt sted; max 15°C.
Slå dejen ned, form 2 brød og læg dem på bagepapir på en bageplade
Efterhæv brødene et lunt sted i 2 – 3 timer
Rids brødene, pensl med vand og drys evt. hvedemel over
Sæt bagepladen i kold ovn på miderste ribbe –indstil ovnen
Sluk for ovnen efter 30 minutter og bag brødene færdig ved eftervarmen i yderligere 10 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her