Logo

Lassi med rosenvand og kardemomme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 granatæbler
8 dl yoghurt
4 l vand
1 tsk rosenvandsessens
1 knsp kardemomme (stødt)
2 ½ tsk flormelis
 
Pres saften ud af de 3 granatæbler og hæld det gennem en sigte ned i en stor kande.
Skrab kernerne ud af det sidste granatæble og kom også dem i kanden.
Tilsæt alle andre ingredienser, smag til med flormelis, rør godt og servér
straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her