Logo

Lauras grillede kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

De er lækre som tilbehør til alle slags kød, men de er ekstra gode til lammekød.
 
Til 4 personer
750 g melede kartofler, skrællede
1 middelstort løg, halveret og skåret i skiver
2 fed hvidløg, finthakket
300 ml kyllinge- eller grøntsagsbouillon
2 spsk friske timianblade
40 g smør
salt og friskkværnet sort peber
 
Skær kartoflerne i tynde skiver og stabl dem i midten af 4x30 cm firkantede stykker aluminiumsfolie.
Fold aluminiumsfoliet op omkring kartoflernes sider og del løget, hvidløget, kyllingebouillonen og timianbladene ligeligt imellem dem.
Krydr kartoflerne med salt og peber, kom smør på her og der og fold aluminiumfoliets kanter godt sammen for at lukke pakkerne tæt.
Placer pakkerne i den ene side af grillen og grill dem i 15-20 minutter, idet du flytter dem rundt en gang imellem, for at være sikker på at de bliver grillet jævnt.
Når de er færdiggrillede, vil kartoflerne have suget alt bouillonen og smørret op, og de vil være møre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.666 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her