Logo

Lebkuchen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
200 g rørsukker
½ tsk havsalt
1 stang vanilje (kornene skrabet ud)
250 g hele mandler med skal
100 g hele hasselnødder med skal
5 hele nelliker ristet på en tør hed pande og blendet
½ tsk fintrevet muskatnød
1 tsk stødt kanel
3 spsk honning
100 g grofthakket mørk chokolade
fintrevet skal af ½ citron
fintrevet skal af 2 appelsiner
1 spsk kakaopulver
100 g hvedemel
 
Pisk æg, rørsukker, havsalt og vaniljekorn skummende i en stor skål.
Blend mandler og hasselnødder i en foodprocessor og kom dem op i en skål.
Bland nødder sammen med krydderier i en stor skål og tilsæt resten af
ingredienserne.
Vend forsigtigt æggemassen heri.
Beklæd en bradepande (25x35 cm) med bagepapir og hæld dejen heri.
Bag kagen ved 180ºC i ca. 30 min.
Afkøl kagen og skær den ud i 3x3 cm terninger.
Vend dem i smeltet chokolade eller spis dem naturel.
 
Tips: Dette er den tyske udgave af brunkage

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her