Logo

Legeret krydderurtesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

masser af friske krydderurter fx estragon kørvel skovsyre og purløg
6 dl god hønsefond
3 dl piskefløde
60 g usaltet smør
muskatnød
salt
friskkværnet peber
8 vagtelæg
2 skiver afskorpet sandwichbrød, skåret i tern og ristede sprøde i smør

Krydderurterne skylles, tørres og hakkes meget fint.
Hønsefond og 2 dl af fløden varmes op i en gryde og smages til med salt, peber og revet muskatnød.
Æggeblommer piskes let i resten af fløden.
Vagtelæggene koges kort inden serveringen i 2-3 minutter, pilles og deles i halve.
Æggeblommer/fløde piskes i den varme, men ikke kogende suppe, den må nu ikke koge mere.
Krydderurterne tilsættes, og suppen serveres i hede tallerkner med de halve æg og de sprøde brødterninger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her