Logo

Legeret squash-majssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk smør eller margarine
500 g squash i skiver
2 ½ dl hakket løg
2 dl hakket grøn peberfrugt
1 fed hakket hvidløg
3 majskolber
2 ½ dl vand
1 ½ tsk salt
¼ tsk basilikum
¼ tsk estragon
½ l. mælk
2 piskede æg
salt, peber
 
Smelt smørret i en gryde og svits squash, løg, peberfrugt og hvidløg, indtil løget er klart.
Skær majsene af kolberne og kom den i gryden tillige med vand og krydderier.
Lad det koge op, skru ned for varmen og lad det simre svagt i 10 min.
Rør æg og mælk sammen, hæld det i gryden og lad det simre under omrøring, til suppen er jævnet.
Den må ikke komme i kog.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her