Logo

Lemon curd

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl friskpresset citronsaft siet
150 g sukker
100 g smør i terninger
4 pasteuriserede æggeblommer

Smelt saft, sukker og smør sammen i en gryde ved svag varme.
Tilsæt æggeblommerne, og lad alt tykne under hyppig omrøring, 15-20 minutter.
Opbevar cremen i køleskab.
Den bliver tykkere i kulden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her