Logo

Let kødsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. vand
2 suppeterninger
1 løg
2 spsk smør eller margarine
150 g hvidkål
1 gulerod
¼ selleri
200 g hakket oksekød
2 tomater
peber
2 spsk hakket persille
 
Vandet bringes i kog og suppeterningerne opløses heri.
Det tyndt udskivede løg svitses i smør og tilsættes.
De rensede grønsager skæres i strimler eller findeles på den grove side
af rivejernet og tilsættes efterhånden.
Det hakkede kød røres løst med en gaffel og kommes på suppen.
tomaterne dyppes i kogende vand, flåes, skæres i små stykker og
tilsættes.
Suppen smages til og koges 10-15 min., til grønsagerne er møre.
Suppen serveres med et drys hakket persille og evt. reven ost til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her