Logo

Let kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

en rest kartofler eller et passende antal nykogte
Lidt madolie
lidt ærter
rødløg
hvidløg
balsamico
sukker eller honning
salt og peber
evt karry eller paprika
en lille smule chili

 
Skær de kogte kartofler i stykker !
Rør en "dressing" af de finthakkede løg, evt hvidløg, olien, balsamico (der skal ikke så meget balsamico til, smag til undervejs på et stykke kartoffel) og krydderierne !
Hæld det hele over kartoflerne og kom ærterne i.
Smag evt til med flere krydderier.
 

Tips: En lækker måde at spise kartoffelrester på til frikadellerne eller andet kød fra i går og særdeles egnet som tilbehør til grill.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her