Logo

Lettisk bondebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
½ l. lunkent vand
½ l. kærnemælk
6 tsk salt
500 g sigtemel
900 g hvedemel
(friske krydderurter kan tilsættes, efter behag)

Alle ingredienser blandes (husk: gær og vand først), røres i ca. 10 min.
Hæver tildækket (evt. husholdningsfilm) i 1 ½ time.
Slåes ned, og formes til et rundt brød eller til to aflange.
Efterhæver på plade, tildækket med klæde, i 20 minutter.
Bages ved 200ºC, i 35-40 minutter.
"nej" det skal ikke pensles.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her