Logo

Levergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

680 g kalvelever
2 store løg
1 squash
bouillon til svitsning
salt
peber
timian
paprika
1 spsk hvedemel
2 ½ dl kogende vand

Skær løg og squash i tynde skiver og svits begge dele i bouillon, uden at det tager farve.
Tilsæt leverstrimler, (som er vandet ud i koldt vand i ca. 10 min.), og rør godt rundt indtil de er let stegte.
Drys krydderierne og hvedemel over retten, rør godt i nogle minutter.
Tilsæt det kogende vand, lad det koge igennem i fem min.
Smag til og server retten med løse ris og grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her