Logo

Leverpande med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Leverpande med champignon


Kalvelever og kyllingelever har en mild smag, og sammen med champignon, tomater og krydderurter er det ren umami.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 18 min.

 

#

300 g kalvelever eller kyllingelever

250 g champignon

25 g smør

1 løg

1 fed hvidløg

2 tomater

lidt frisk salvie, oregano, basilikum og/eller persille

salt og peber

 

Tilbehør: kogte kartofler eller ris

*

 

Fjern evt. sener/hinder/årer, og skær leveren i strimler.

Rens champignonerne, og skær dem i skiver.

Pil løget, og snit det fint.

Pil hvidløgsfeddet, og hak det fint.

Skyl tomaterne, og skær dem i både.

 

Brun champignonerne på en varm pande med lidt smør, og krydr med salt og peber.

Tilsæt løgene, og steg under omrøring i 5 min.

Tilsæt hvidløg og tomater, og steg i 3-4 min.

Hæld det over på en tallerken.

Krydr leverstrimlerne med salt og peber, og steg dem på panden med lidt smør i 3-4 min.

Hæld grønsagerne over leveren, og varm det hurtigt igennem.

Drys med friske krydderurter og server straks med kogte kartofler eller ris.

 

Leverpande med champignon

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.207 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her