Logo

Leverpostej 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g margarine
50 g hvedemel
3-4 kopper mælk
500 g svinelever
4-500 g spæk
2 løg
4 tvebakker (evt. lidt grahamsmel)
2 æg
2 tsk salt
1 tsk peber

Margarine, hvedemel og mælk opbages i en gryde og afkøles.

Resten iblandes.

Leverpostejen bages i bradepande med vand i ca. 1 time ved 175°

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her