Logo

Leverpostej 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svinelever
500 g spæk
5 dl suppe
5 æg
3 løg
50 g hvedemel
30-40 g ansjosfilet
Timian
Laurbærblade
salt og peber

Skær spækket i strimler og kog det i ca. 5 minutter i 8 dl vand med timian, laurbærblade og knust peber.
Tag spækket op og lad det køle lidt af.
Kør det herefter sammen med lever, ansjos, løg, timian og laurbærblad(e) gennem kødhakkeren og rør det så med salt, hvedemel og dernæst æggene - et ad gangen.
Til sidst tilsættes suppen, og leverpostejen smages til med salt og peber.
Bag leverpostejen i to brød- eller postejforme a ca. 1 liter stykket i ca. 45 minutter ved 190ºC.

Tips: Mængden af spæk kan godt nedsættes - der skal så anvendes
tilsvarende mere lever - leverpostejen bliver dog noget mere tør - hvis
levermængden forøges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her