Logo

Leverpostej 7

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svinelever
500 g spæk
200 g skinkekød
3 små løg
salt
1 tsk hvid peber
1 tsk stødt ingefær
2 strøgne spsk hvedemel
2 hele æg
½ l kaffefløde
 
Svinelever, spæk, skinkekød og løg hakkes 1-2 gange.
Massen røres med lidt salt.
Peber, stødt ingefær, hvedemel, æg og kaffefløde tilsættes.
Rør det hele godt sammen og kom massen i forme.
Bages 1 time ved 160-170ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her