Logo

Leverpostej, Bamses

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1125 g svinelever
565 g spæk
1- 1 ½ tsk peber
½ tsk allehånde
8 tsk salt

Afbagning:
190 g margarine
300 g hvedemel
1 1/8 l. mælk
1 stortløg

Svinelever og spæk hakkes hver for sig. Krydderierne kommes i den færdige afbagning, derefter spækket, der varmes med, til det er næsten smeltet. Leveren tilsættes, og røres godt sammen, kommes i aluforme. Så kan man fryse dem. Tage dem op af fryseren, og sætte dem i vandbad i ca. 1 time v. 195 º varm ovn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her