Logo

Leverpostej med røget kartoffel og sprød bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
2 skiver leverpostej
2 lange skiver sprød bacon
6 skiver røget kartoffel
se side 88
2 spsk smørdampet spinat
1 spsk kaviar

Læg de 2 skiver leverpostej på brødet og de 2 skiver bacon fra hjørne til hjørne.
Læg kartoffelskiverne ovenpå og derpå en bræmme af smørdampet spinat og en bræmme af kaviar.

Dette stykke smørrebrød er sammensat cif forhenværende Se & Hør-journalist Mogens Mugge Hansen. 2001.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her