Logo

Limemarmelade med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 limefrugter
500 g økologiske citroner
1 spsk friskrevet ingefær
½ l. vand
750 g sukker
 
Læg limefrugterne i blød i koldt vand natten over.
Skyl og tør lime og citroner.
Skær skallerne af limefrugterne og citronerne i meget tynde strimler med et juliennejern eller meget fint med en kniv.
Fjern den hvide, bitre hinde fra både lime og citroner.
Skær frugtkødet i tern.
Fjern kernerne.
Kom frugtkød, skaller og ingefær i en gryde med vand.
Lad det trække til næste dag.
Kog frugterne i vandet i ca. 1 time under låg.
Rør sukkeret i.
Småkog igen uden låg i ca. 45 min., til marmeladen løber langsomt af en ske.
Skum af, kom marmeladen på rengjorte glas og luk til.
Opbevares mørkt og køligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her