Logo

Limfjordsblinis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret

450 g renset stenbiderrogn
2 spsk salt
1 dl hvidvin

PANDEKAGEDEJ:
1 dl mælk
100 g boghvedemel
¼ liter cremefraiche
25 g gær
1 tsk salt
3 æggeblommer
3 æggehvider
50 g smør

PYNT:
cremefraiche
1 skive røget laks
1 hakket rødløg
dild

Vend stenbiderrognen med salt og hvidvin og lad den trække ca ½ time i køleskabet.
Blinis: Rør mælk og hvedemel til en jævning og rør cremefraiche, smuldret gær, salt og æggeblommer i dejen. Lad hvile ca. 15 minutter. Vend de stiftpiskede hvider i dejen, og til sidst det smeltede, afkølede smør. Bag ca. 10 små, tykke pandekager - evt. på en spejlægspande.
Anret de varme pandekager på forvarmede frokosttallerkner, og læg 3-4 spsk stenbiderrogn på hver. Pynt med cremefraiche, strimlet laks, rødløg og dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her