Logo

Linsepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g brune linser (=store og hele, ikke de små gule eller røde splitlinser)
1 løg, hakket
1 spsk oregano eller herbes de provence
1 tsk stødt kommen
1 dl kokosmælk
1 spsk eddike eller citronsaft
salt

Linserne vaskes og koges møre sammen med løg, oregano og kommen.

Væden hældes fra, og linserne pureres i en foodprocessor eller blender sammen med kokosmælk og eddike/citronsaft.

Kokosmælk og eddike/citronsaft kan godt undværes, men det giver en mere afrundet smag a la cremefraiche.

Tilsæt salt efter behov og afkøl det.

Afkølet smager pureen fint på brød, men kan også spises varm til grønsager. Eller blandes med ris og bruges som fyld i peberfrugter.

Der er mange muligheder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her