Logo

Linseragout - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogetid i trykkoger: 12 min.

# Ingredienser

250 g linser
300 g magert svinekød i små terninger
3 porrer skåret i 3 cm lange stykker
½ kg tomater (evt. fra dåse)
½ l suppe eller bouillon (evt. fra dåse)
3 kviste timian eller 2 tsk tørret
1 laurbærblad
salt, peber
1 bdt persille

* Tilberedning

Kom linser, kød, porrer og tomater i trykkogeren.
Hvis der bruges tomater fra dåse kan lagen herfra erstatte den tilsvarende mængde suppe eller bouillon.
Kom suppen i gryden og tilsæt timian, laurbærblad, salt og peber.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad retten koge i 12 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Smag retten til og drys den med hakket persille ved serveringen.
Groft brød smager godt til linseragouten.



  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her