Logo

Linsesalat med gratineret gedefeta og timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

180 g linser (verte du Puy)
1 snittet skalotteløg
frisk timian efter ønske
1 fed hvidløg
4 dl hønsebouillon
4 stk forårsløg
2 snittede gulerødder
2 små gedefeta (fra glas)
olivenolie
salt og peber

Skyl linserne og kog dem med løg, bouillon og timian i.

Krydr med salt og peber. Tilsæt forårsløg og gulerødder.

Kog det yderligere 5 min.

Læg fetaosten i et ovnfast fad og gratiner osten under en varm grill indtil den bliver gylden.

Fordel linserne og grønsagerne på to lune tallerkener og server med den varme ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her