Logo

Lodsens gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lodsens gryde 

2 fiskebouillonterninger

1 ds flåede tomater

2 løg

2 porrer

700 g skrubbefileter

1 ds muslinger naturel

salt og peber

1 tsk citronsaft

klippet dild

Tilbehør: groft, hvidt brød

*

Opløs fiskebouillonterningerne i ½ l kogende vand og passér tomaterne direkte ned i gryden.

Tilsæt hakkede løg og udskivede porrer og lad det snurre 5-10 minutter.

Rul skrubbefileterne sammen og hold dem fast med tandstikkere.

Damp dem møre - ca. 8 minutter i saucen og tag dem op.

Fjern tandstikkerne.

Varm muslingerne igennem i saucen og smag til med salt, peber og citronsaft.

Læg fiskefileterne tilbage i gryden og varm det hele forsigtigt igennem.

Drys med klippet dild og server brød til.

Madopskrift billede 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her