Logo

Lones chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kager

250 g mørk chokolade
250 g sukker
6 æg
125 g smør
evt. 4 spsk hvedemel

Smelt chokolade og smør. Pisk æg og sukker godt til det er meget luftigt, og bland det så med chokolademassen. Tilsæt evt. hvedemel. Hæld dejen i en smurt springform, men hold en kopfuld tilbage. Bag kagen ved 150C i ca. 45-60 min. Den skal være fugtig men gennembagt. Tag den ud og lad den køle lidt. Normalt dannes der et løst "låg" af sprød dej henover kagen. Tag det af og spis det. Hæld så den resterende kopfuld dej over kagen, og stil den koldt. Spises kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her