Logo

Louisiana salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 blodappelsiner
2 bananer
6 tomater
 
Dressing:
1 lille løg
1 fed hvidløg
½ bdt persille
50 g mayonnaise
2 spsk tomatketchup
2 spsk tomatpuré
salt
 
Skræl appelsinerne og del dem i både.
Skær bananerne i 1 cm tykke skiver, der blandes med appelsinbådene i
en skål.
Skyl tomaterne og skær dem i skiver.
Pil og hak løg og hvidløg.
Skyl og hak persillen.
Rør mayonnaisen sammen med ketchup og puré, og bland løg, hvidløg og
persille i.
Smag til med salt.
Læg tomaterne i bunden og op ad siderne på en glasskål.
Anret appelsin- og bananstykkerne ovenpå.
Hæld dressingen over og drys med persille.
Lad salaten trække mindst en time i køleskab.
Server med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her