Logo

Luksus-kødsauce med oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
1 glas sorte udstenede oliven
1 glas soltørrede tomater
tomatpure
salvie, timian, peber
 
Hak olivenerne og de soltørrede tomater.
Steg oksekødet i en gryde.
Tilsæt tomatpure samt de hakkede oliven og tomater.
Tilsæt krydderier og smag til - HUSK, at der ikke nødvendigvis skal 
tilsættes salt, da olivenerne er salte i sig selv.
Server med pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her