Logo

Lun røget forel med flødepeberrod og ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 røgede foreller 
Flødepeberrod:
2 dl piskefløde
sukker efter smag
eddike og citron efter smag
reven peberrod.
Rysteribs:
200 g ribs
100 g sukker
små salater
radiser til pynt.
 
Ryst ribs og sukker sammen, lad det trække et par timer.
Pisk fløden, smag den til med citron og kryddereddike samt sukker og
salt.
Vend reven peberrod i til den har den ønskede smag.
Flæk forellerne på langs.
Fjern benene og skindet.
Læg dem på alufolie og lun dem i ovnen ved 200ºC.
Hold øje med dem. De skal kun have ganske få minutter.
Forellerne anrettes portionsvis med små salater omkring.
Pynt med lidt rysteribs.
Server resten til i en skål, sammen med flødepeberroden.
 
Tips:
Frisk peberrod er at foretrække. Det hele kan forberedes flere timer i
forvejen, så man kun skal sætte forellerne i ovnen, når de skal serveres.  

 

Også velegnet som natmad.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her