Logo

Lun salat med kanin og hindbærdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salade tiède de lapin au vinaigre de framboise - 6 personer

1 ung kanin (ca 1,2 kg)
½ kg feldsalat
1 hoved egebladsalat
150 g sherrytomater
1 lille bundt purløg

Sauce:
1 dl hindbær eddike
3 dl demiglace
1 knivspids det tredie krydderi
Timian
1 gulerod
1 løg
1 fed hvidløg

Dressing
3 spsk hindbær eddike
1 spsk sennep
4 spsk vindruekerneolie
4 spsk olivenolie

Kaninen udbenes. Brunes af og steges i ovn 10-12 min. i 180°. Krydres med salt og peber.
Stilles til hvile.
Sherrytomaterne halveres og ristes i 3-4 min. i grill med salt og peber. Holdes varm. Salaten, der har ligget i koldt vand 1 times tid tørres af.

Saucen:
Benene hakkes i grove stykker, ristes på panden med grønsagerne. Eddiken og krydderierne tilsættes, reduceres til halvdelen og demi-glacen tilsættes. Saucen gives et opkog, sigtes og tilsmages med salt og peber samt evt. lidt hindbæreddike.

Anretning:
Salaten er vendt i dressing og anrettes på tallerkenen, kaninkødet skæres i strimler og lægges
på salaten. Saucen lægges rundt om. Salaten pyntes med sherrytomater og drysses med fintsnittet purløg.

TIPS: Kan pyntes med friske hindbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her