Logo

Lun soufflé-kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lun soufflé-kage

 

"Salzburger Nockerl" er en sød specialitet fra Salzburg-området.

Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 30-40 min. 4 personer

 

#

½ stang vanilje

50 g blødt smør

50 g sukker

4 æg

25 g hvedemel

1 dl mælk

2-3 spsk smør (til formen)

Pynt: flormelis

*

 

Skrab kornene ud af vaniljestangen og pisk dem sammen med smør og sukker til en luftig creme.

Del æggene i blommer og hvider.

Pisk æggeblommerne i smørcremen en ad gangen.

Sigt melet i dejen og rør mælken i.

Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen.

Hæld dejen i et smurt ovnfast fad og sæt det i ovnen ved 225 °C.

Bag i ca. 35 min., til overfladen er gylden, og desserten er gennembagt.

Drys med sigtet flormelis og server straks.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her