Logo

Lune frugtspid med is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lune frugtspid med is

 

Slut en middag af med at stege lidt frugt på grillens eftervarme. Det er hyggeligt og smager godt.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: ca. 10 min. Ikke fryse-egnede. (4 personer)

 

#

8 grillspid i træ

250 g jordbær

½ frisk ananas (ca. 250 g)

olie til grillen

 

Tilbehør:

vaniljeis

2-3 spsk flydende honning

*

 

Læg træspiddene i koldt vand 1 times tid.

Skyl jordbær og skær store bær i halve.

Skræl ananassen og skær den i stykker på samme størrelse som jordbærrene.

Fordel stykkerne på spiddene.

Pensl grillen med olie og grill frugtspiddene på alle sider på eftervarmen fra grillen efter stegning af hovedretten.

Rør isen blød evt. på en foodprocessor.

Server grillspiddene lune med honning og rørt is.

 

TIPS: Du kan også bruge fersken, nektarin eller banan til frugtspiddene.


Lune frugtspid med is



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her